Left overs - Toss n Turn

Flyttfirma eller ingen hjälp

Det är förstås fantastiskt att flytta till en ny lägenhet eller ett nytt hus, men det som borde bli en lycklig och härlig händelse i livet överskuggas ofta av alla måste som tyvärr följer med. Det är lätt att bara tänka på det roliga och helt glömma bort allt bärande, kånkande och stånkande som måste göras om man ska flytta själv. Även om det bara en kort sträcka inom samma stad eller kanske t.om inom samma kvarter, så är ju inte det jobbiga att sätta sig i bilen och köra. Däremot är det exakt lika mycket som måste bäras upp för trappor och ut och in i lägenheten oavsett hur långt flytten går. Istället för att begrava dig i måsten och långa listor, kan du anlita en professionell flyttfirma som gör allt det tunga jobbet åt dig så att du kan slappna av istället.

Kan bli dyrare att flytta själv
Något många inte tänker på när dom funderar på huruvida det är värt eller inte med en flyttfirma är att det inte alltid är helt lätt att få tag på en bil som är stor nog, speciellt om man har mycket saker. Fördelen med en flyttfirma i det läget är att du slipper ha framförhållningen att redan innan du packat ner allting gissa ungefär vilken storlek på bil du behöver. En bra flyttfirma behöver mer eller mindre bara veta hur många som ska flytta så kan dom göra en uppskattning av din flyttfirma baserat på sin gedigna erfarenhet. Det är aldrig ett problem att du inte skulle få in alla dina saker i bilen, du behöver inte tanka bilen och du behöver inte köra runt i stan med en större bil än vad du kanske är van vid. Det är heller inte några problem att hitta. Du kommer inte behöva irra runt även om du inte känner till området, flyttgubbar är proffs och har ofta en bra lokalkännedom. Dessutom är alla dina saker försäkrade hela vägen från din gamla bostad till den nya.

Skaderisk
Många tenderar att glömma bort hur mycket tunga lyft en flytt innebär och överskattar ofta gärna sin atletiska förmåga. Glöm inte att flyttgubbar är proffs, det här är deras jobb. Dom är inte bara starka som flyttfirmaistockholmslän.se eftersom dom lyfter tungt varje dag, dom vet precis vilka tekniker dom ska använda, hur dom ska lyfta och när dom behöver extra hjälp såsom bärselar. Det är sällan värt att riskera din egen kropp för att bära lite saker.

Kan bli billigare än vad du tror
Med internet är det självklart inga problem för dig att jämföra pris. Du kan lätt hitta alla flyttfirmor i ditt närområde och hitta den som passar just dina behov bäst. Be om offerter från flera firmor och förhandla priset utifrån den informationen. Med lite framförhållning kan du få ett fantastiskt pris och slippa allt det jobbiga en flytt annars kan innebära.